De Studenticompetitie

Beschrijving

In de podcast Studenticompetitie gaan Daan, Stefan en Julian de strijd met elkaar aan om erachter te komen wie het meest studentikoos is. Iedere aflevering behandelen de heren drie verschillende stellingen onder een ander thema omtrent het studentenleven; het goorste studentenhuis, de uitbundigste bierdrinker en de laagste bankrekening. Het extreemste verhaal krijgt 3 punten, de middenmoter krijgt 1 punt en de verliezer krijgt 0 punten. Aan het einde van het seizoen zullen ze erachter komen wie er het meest studentikoos is.

Luister op

Afleveringen (10)

S2 A1: Social Media

De Studenticompetitie is terug!! Stefan, Julian en Daan duiken opnieuw het jongeren en studentenleven in en bespreken in deze aflevering alles over social media. Wie van de jongens is het meest studentikoos en pakt de vele punten? Ze je volume op 10 en luister gezellig naar De Studenticompetitie!

#8 - Hobby's

In de laatste aflevering van het eerste seizoen staat het thema hobby's centraal. Maar wat is er eigenlijk studentikoos aan hobby's? Dat bespreken Stefan, Julian en Daan in aflevering 8. Zo vragen we bijvoorbeeld wie de gekste hobby heeft. Benieuwd geworden? Luister dan naar aflevering 8 van Studenticompetitie!

#7 - Liefde

In aflevering zeven van de Studenticompetitie gaat het over de liefde. Stefan, Julian en Daan bespreken aan de hand van drie stellingen wie de echte liefdesexpert is. Zo hebben ze het over het versieren, een one Night stand en wat de meest originele date is.

#6 - Zorgen

Elke student heeft zorgen, in veel verschillende vormen. In aflevering zes hebben Stefan, Julian en Daan het over de zorgen van een student, maar ook over hoe een student voor zichzelf zorgt. De ene doet dat beter dan de andere namelijk en zo is dat ook weer te horen in deze aflevering. Wie heeft er bijvoorbeeld het snelst last van de mannengriep en wie verzorgt zichzelf het beste als hij een kater heeft? Dat en nog veel meer in aflevering zes van Studenticompetitie!

#5 - Geld

Wat heeft elke student tekort? GELD!! Daar gaat aflevering vijf van de Studenticompetitie over. Stefan, Julian en Daan bespreken wie ome DUO het hardste nodig heeft, wie het meeste eten besteld en wie zijn carierre keuze het meest baseert op geld. Wil je weten welke student er het beste, of juist het slechtste omgaat met zijn geld? Luister dan naar aflevering vijf van Studenticompetitie!

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2023 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK