Podcasts

Theeleuteren

Theeleuteren

Samen aan de thee met Marjolein en Anniek. Elke week bespreken zij de meest gekke, bijzondere en mooie onderwerpen met een kopje thee erbij.

ZTACK Business

ZTACK Business

In ZTACK Business spreken we met jonge ondernemers die hun eigen bedrijf hebben opgericht. Hoe zijn deze jonge ondernemers op het idee van hun eigen bedrijf gekomen, waar liepen ze in het begin tegenaan, hoe ga je om met die tegenslagen en wat zijn goede tips voor jonge ondernemers? Al deze vragen worden behandeld in ZTACK Business.

ZTACK@work

ZTACK@work

In ZTACK@work hebben we het met jongeren over wat voor werk zij doen. Hoe ziet een normale werkdag eruit, wat zijn de leuke, maar ook de mindere dingen aan het werk, wat zijn de uitdagingen en wat wordt er van je verwacht. Dit wordt allemaal besproken in ZTACK@work. In deze podcast hoor je exact wat een beroep inhoudt en of dat iets voor jou is!

ZTACK Special

ZTACK Special

ZTACK Special zijn alle podcasts van ZTACK die nogal... speciaal zijn.

ZTACK Now

ZTACK Now

ZTACK Now is de podcastserie van ZTACK waar verschillende mensen geïnterviewd worden. Dit kunnen BN'ers zijn of juist mensen met een andere reden waarom ze in het nieuws komen, of interessant zijn om mee te spreken. Op dit moment verschijnt iedere dinsdag om 17:00 de nieuwe podcast serie van Elvira Baan "Chase Your Dreams". In deze podcastserie spreekt ze verschillende jongeren die al dicht bij hun droombaan zijn of die al bereikt hebben.

ZTACK Lab

ZTACK Lab

ZTACK Lab is dé experimentele podcastserie van ZTACK. Je hoort hier niet alleen de ZTACK-talenten, maar ook nieuwe namen en deelnemers van workshops.

ZTACK Edge

ZTACK Edge

In ZTACK Edge zoekt Daan Prins het randje op. Dit doet hij in verschillende formats zoals Shot=Silence en Daan Doet Daten!

ZTACK Serious

ZTACK Serious

ZTACK Serious is de podcastserie waarin Kyra Kay de meest uiteenlopende onderwerpen bespreekt met een expert. Elke podcast begint met een verhaal van Kyra Kay. Van jeugdgevangenis, verslaving, studiefinanciering tot aan seks.

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2023 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK