ZTACK Now

Beschrijving

ZTACK Now is de podcastserie van ZTACK waar verschillende mensen geïnterviewd worden. Dit kunnen BN'ers zijn of juist mensen met een andere reden waarom ze in het nieuws komen, of interessant zijn om mee te spreken. Op dit moment verschijnt iedere dinsdag om 17:00 de nieuwe podcast serie van Elvira Baan "Chase Your Dreams". In deze podcastserie spreekt ze verschillende jongeren die al dicht bij hun droombaan zijn of die al bereikt hebben.

Luister op

Afleveringen (9)

Theeleuteren | Ikeajam

Welkom alweer bij de laatste aflevering van seizoen 1 van Theeleuteren de podcast. Nadat er 2 afleveringen online staan zijn er veel reacties gekomen, vandaag lezen Marjolein en Anniek een aantal bijzondere voor.  Verder is er thee uit Oostenrijk en een mysteriethee uit de theedoos van Marjolein gevist. Benieuwd wat er verder is gebeurd in deze week? Luister nu!

Theeleuteren | De beste thee!

Hallo en welkom weer bij een nieuwe aflevering van theeleuteren. Vandaag de resultaten van de zeer wetenschappelijke Google forms, wat denken anderen over Anniek en Marjolein en wie wordt het eerste TikTok famous? Check ZTACK.nl en volg ons op insta via @ikbenztack om op de hoogte te blijven van alles wat wij doen!

Theeleuteren | Decoletheé

Hallo en welkom weer bij de 4e aflevering van Theeleuteren. Wat hebben Anniek en Marjolein de laatste week van 2021 allemaal uitgespookt? Je hoort het verhaal van Anniek als kikker, een nieuwjaarsconcert op bierflesjes en ze proeven de enorm vieze karamelthee. Benieuwd? Luister nu! Check ZTACK.nl en volg ons op insta via @Ikbenztack.

Theeleuteren | Het Familiediner

Welkom bij weer aflevering van theeleuteren. In deze podcast leer je Marjolein en Anniek kennen en krijg je een kijkje in hun leven. In deze aflevering: 'Celebrity crushes, Cliché vragen van familie en eucalyptus thee ?'

Theeleuteren | Het leven van een roeier

Welkom bij weer een aflevering van theeleuteren. In deze podcast leer je Marjolein en Anniek beter kennen en krijg je een kijkje in hun leven. Vandaag proeven ze de populairste thee op aarde en een thee uit Duitsland, zouden deze theetjes beter zijn dan de gunpowder thee? Je hoort het in aflevering twee van Theeleuteren Check ztack.nl en volg ons op insta @ikbenztack voor meer talks, muziek en andere vette shit!

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2024 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK