ZTACK Special

Beschrijving

ZTACK Special zijn alle podcasts van ZTACK die nogal... speciaal zijn.

Luister op

Afleveringen (11)

Gratis studeren

In september 2015 is het leenstelsel ingegaan en dat zorgt ervoor dat sommige jongeren soms wel een schulden overhouden van 30 tot 40 duizend euro. Gelukkig hoeft dit niet voor iedereen zo te zijn want Loogman Groep gaat voor 10 studenten deze schulden betalen. Presentator Daan gaat in gesprek met Ieteke en Margit van Loogman Groep en zij vertellen hoe deze actie precies in elkaar zit.  En wil je hier nog meer over lezen, of jezelf aanmelden. Volg dan deze link: https://www.loogman.nl/nieuws/studieschuldenvrij-studeren-met-de-loogman-groep

Integrand

Basisschool, middelbare school, studie en dan? Je hele leven wordt het pad voor je uitgestippeld tot op het moment dat dat uitgestippelde pad stopt en jij zelf de lijn verder moet invullen. Maar hoe? Kyra Kay ga in gesprek met Floris Verschoor en Carlijn Kolkman van Integrand. De organsatie die een burg slaat tussen studenten en het bedrijfsleven.

Groente en fruit | ZTACK Special

Deze keer gaan we names GroetenFruit huis de wereld van de groente en fruit in. Wat gebeurd er allemaal, wie zijn er werkzaam en hoe zou je hier als jongere in terecht kunnen komen? Je hoor het allemaal in de nieuwe ZTACK Special!

Orange the World

Stel dat je vriendin je in vertrouwen neemt en ze vertelt aan jou de schokkende situatie waar ze dag in dag uit thuis mee te maken heeft. Dat ze mentaal en soms fysiek stukje bij beetje wordt afgebroken, wat doe je dan? Kyra Kay gaat in gesprek met Nelia Booden. Zij is lid van de Soroptimist International, een wereldwijd netwerk van vrouwen dat zich inzet voor een positieverbetering van meisjes en vrouwen. Zij werken mee aan een grote campagne, Orange the World, een internationale campagne tegen geweld tegen vrouwen.

Stotteren

We praten wat af met z’n allen. Maar is het eigenlijk wel zo logisch dat wij dat zoveel en vlot doen. Het blijkt dat je voor spreken wel 150 spieren tegelijk gebruikt. Niet voor iedereen is spreken zo vanzelfsprekend. Bij veel jongeren hier in Nederland gaat het spreken niet zo vlot als ze zouden willen, ze stotteren. Maar hoe werkt dit? En wat gebeurt er allemaal tijdens het stotteren. 22 oktober is het wereldstotterdag en zoals elk jaar zet het StotterFonds zich op die dag in voor mensen die stotteren. Dit jaar richten zij hun campagne op jongeren tussen de 12 en 18 jaar met de slogan: Dare to be y-y-y-you! Kyra Kay gaat daarom in gesprek met Annelies Mobach bestuurslid van het Stotterfonds en een jongere die zelf stottert Luc Conraads.

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2023 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK