Miley Cyrus was bezig met opnames terwijl haar huis afbrandde

In 2018 had zangeres Miley Cyrus opnames voor haar black mirror aflevering. Terwijl ze die opnames had was er een bosbrand ontstaan in Malibu waar zij toen woonde.

De zangeres onthulde in haar TikTok-videoserie "Used To Be Young" dat ze in Zuid-Afrika was om haar aflevering te filmen, waarin ze de popster Ashley O speelde, toen ze in november 2018 haar huis verloor in de Woolsey Fire.

"Ik bevond me in Zuid-Afrika, terwijl het drama zich in Malibu afspeelde. Het was dus echt een onverwachte reis," herinnert de 30-jarige zich.

"Ik had keer op keer dromen wanneer ik op het punt stond op te treden, en ik dacht dat het gewoon angstaanjagende visioenen waren die geen betekenis hadden. Maar terwijl mijn huis in brand stond, bevond ik me op de set vastgebonden aan een brancard, met mijn handen in handboeien en vastgebonden aan een bed."

De hitmaker van "We Can't Stop" deelde ook mee dat ze de fictieve videoclip van Ashley O, "On A Roll", filmde de dag nadat ze ontdekte dat haar huis was verwoest. "The show must go on," zei ze. De zangeres van "Flowers" woonde in het pand met haar toenmalige partner Liam Hemsworth. Ze trouwden enkele weken na de brand, maar gingen het jaar daarop uit elkaar.  

De aflevering, getiteld "Rachel, Jack and Ashley Too," werd in 2019 op Netflix uitgebracht als onderdeel van het vijfde seizoen van "Black Mirror."

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2024 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK