ZTACK Serious

Beschrijving

ZTACK Serious is de podcastserie waarin Kyra Kay de meest uiteenlopende onderwerpen bespreekt met een expert. Elke podcast begint met een verhaal van Kyra Kay. Van jeugdgevangenis, verslaving, studiefinanciering tot aan seks.

Luister op

Afleveringen (30)

De Youth World Food Deal is rond!

Op vrijdag 14 oktober was ZTACK aanwezig op de Youth World Food Day en nu is de Youth World Food Deal rond! Maar wat staat daarin?  Vrijdag 14 oktober vond de tiende editie plaats van de Youth World Food Day in het Smaakpark in Ede. ZTACK was daarbij aanwezig en sprak met verschillende jongeren op die dag. Maar die dag gebeurde is nog veel meer. Maar wat is er die dag besloten en wat staat er in de Youth World Food Deal die aan het einde van de dag is gemaakt. Dat bespreekt Daan Prins met Xander Beks en Lisanne van Oosterhout. In deze deal staat wat zij en veel andere partijen in de komende tien jaar willen bereiken. Hoe ze dat gaan doen en wat die plannen zijn hoor je in de nieuwste aflevering van ZTACK Serious met Xander en Lisanne. Wil je hier meer over weten check dan de website van Youth World Food Day.

Malou Visser | Rewild The West | Live vanaf de Youth World Food Day

Als het etenstijd is kies je al snel voor de bezorgde maaltijd, maar is dat wel de verstandige keuze? Malou Visser van Rewild The West heeft hier zo haar bedenkingen over. Maar wat moet je dan wel eten en hoe moet je dat klaarmaken? Dat bespreek Daan Prins met Malou Visser in deze ZTACK Serious.

Armando Vlastuin en Ida Simonsen | XR Landbouw | Live vanaf de Youth World Food Day

Hoe ziet de toekomst van landbouw eruit? Dat bespreekt Daan Prins met Armando en Ida, allebei actief bij XR Landbouw. In deze podcast worden ook twee stellingen besproken, namelijk:  Milieuactivisme zonder klassenstrijd is gewoon tuinieren. Multinationals in de landbouwsector kunnen geen deel zijn van een transitie naar duurzame en rechtvaardige voedselsystemen.

Ida Simonsen | VN-Jongerenvertegenwoordiger Biodiversitei en Voedsel | Live vanaf de Youth World Food Day

Ida Simonsen is verkozen tot VN-Jongerenvertegenwoordiger Biodiversitei en Voedsel. Maar wat houdt deze titel in? Dat bespreekt Daan Prins met Ida live vanaf het Smaakpark in Ede tijdens de Youth World Food Day. Wat zijn haar plannen, hoe gaat ze dat bereiken en hoe is ze op deze positie gekomen? Dat hoor je in deze ZTACK Serious.

Silke Remmits | I4Nature | Live vanaf de Youth World Food Day

Hoe kan je de wereld bestendig maken voor de toekomst? Dat is het doel waar I4Nature zich mee bezighoudt. Daan Prins sprak live vanaf het Smaakpark in Ede met Silke Remmits. Zij is werkzaam bij I4Nature en kan alles vertellen over wat deze organisatie precies doet.

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2024 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK