ZTACK Serious

Beschrijving

ZTACK Serious is de podcastserie waarin Kyra Kay de meest uiteenlopende onderwerpen bespreekt met een expert. Elke podcast begint met een verhaal van Kyra Kay. Van jeugdgevangenis, verslaving, studiefinanciering tot aan seks.

Luister op

Afleveringen (29)

Malou Visser | Rewild The West | Live vanaf de Youth World Food Day

Als het etenstijd is kies je al snel voor de bezorgde maaltijd, maar is dat wel de verstandige keuze? Malou Visser van Rewild The West heeft hier zo haar bedenkingen over. Maar wat moet je dan wel eten en hoe moet je dat klaarmaken? Dat bespreek Daan Prins met Malou Visser in deze ZTACK Serious.

Armando Vlastuin en Ida Simonsen | XR Landbouw | Live vanaf de Youth World Food Day

Hoe ziet de toekomst van landbouw eruit? Dat bespreekt Daan Prins met Armando en Ida, allebei actief bij XR Landbouw. In deze podcast worden ook twee stellingen besproken, namelijk:  Milieuactivisme zonder klassenstrijd is gewoon tuinieren. Multinationals in de landbouwsector kunnen geen deel zijn van een transitie naar duurzame en rechtvaardige voedselsystemen.

Ida Simonsen | VN-Jongerenvertegenwoordiger Biodiversitei en Voedsel | Live vanaf de Youth World Food Day

Ida Simonsen is verkozen tot VN-Jongerenvertegenwoordiger Biodiversitei en Voedsel. Maar wat houdt deze titel in? Dat bespreekt Daan Prins met Ida live vanaf het Smaakpark in Ede tijdens de Youth World Food Day. Wat zijn haar plannen, hoe gaat ze dat bereiken en hoe is ze op deze positie gekomen? Dat hoor je in deze ZTACK Serious.

Silke Remmits | I4Nature | Live vanaf de Youth World Food Day

Hoe kan je de wereld bestendig maken voor de toekomst? Dat is het doel waar I4Nature zich mee bezighoudt. Daan Prins sprak live vanaf het Smaakpark in Ede met Silke Remmits. Zij is werkzaam bij I4Nature en kan alles vertellen over wat deze organisatie precies doet.

vrouwenemancipatie

This is a mans world. Wat James Brown in april 1966 al zong. En anno 2020 is het nog steeds de wereld van de vent. Maar hoe los je dat op? En ik hoor je nu al het meest bekende argument denken, een vrouw op een plek zetten puur en alleen omdat zij vrouw is kan niet de oplossing zijn. Maar wat dan wel?   Kyra Kay gaat in gesprek met Joyce van der Wegen van de Nederlandse Vrouwenraad. Zij vertelt waarom het anno 2020 nog steeds een mannenwereld is. En waarom bij deze strijd de mannen zo enorm belangrijk zijn. Check ztack.nl en volg ons op insta via @ikbenztack

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2022 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK