ZTACK Lab

Beschrijving

ZTACK Lab is dé experimentele podcastserie van ZTACK. Je hoort hier niet alleen de ZTACK-talenten, maar ook nieuwe namen en deelnemers van workshops.

Luister op

Afleveringen (79)

WJL Gaming | ZTACK LAB

In ZTACK Lab krijgen jonge podcastmakers de kans om te laten zien wat ze in huis hebben. In deze podcast nemen Jeremy, Wessel en Laurens van WJL gaming jullie mee in de gamewereld, bespreken ze de meest recente ontwikkelingen en zoomen ze in op spelontwikkelaar Epic Games, bekend van het spel Fortnite.

Unheard | ZTACK Now

European challenger bank bunqmaakt vandaag bekend dat het een platform en een stem wil geven aan nieuwe, onafhankelijke muziektalenten, die hard geraakt zijn door de coronamaatregelen en het sluiten van podia. Nieuwe talenten in de muziek breken in deze coronatijd maar moeilijk door, zeker als ze geen doorsnee muziek maken. De Nederlandse stichting (un)heard.helpt deze talenten om tegen de stroom en omstandigheden in een publiek te bereiken en op te bouwen. De onafhankelijke digitale bank bunq werkt nu samen met (un)heard. zodat opkomende muzikanten zich kunnen laten horen met een single en een reeks thuisconcerten. Check ZTACK.nl en volg ons op insta via @ikbenztack voor meer talks, muziek en andere vette shit!!

New Music #1 | ZTACK Now

Week 24 van 2020 en er is weer voldoende muziek uitgebracht. Bjarn neemt je mee in alle nieuwe releases van deze week.  Check ztack.nl en volg ons op insta @ikbenztack voor meer talks, muziek en andere vette shit!

Langdurig zieke jongeren | ZTACK Serious

Momenteel hebben we te maken met een hele rare situatie. Het geklaag over hoe zwaar het is om thuis te zitten neemt steeds meer toe. Veel jongeren die chronisch of langdurig ziek zijn zullen thuiszitten met weinig sociaal contact als normaal ervaren. Kyra Kay vroeg zich af hoe hun weg naar zelfstandigheid en volwassenheid gaat en wat voor effecten het op latere leeftijd kan hebben. Hoe zoeken deze jongeren hun grenzen op. Kyra Kay gaat in gesprek met Drs. Bas Tierolf die hier alles van weet. Check ZTACK.nl en volg ons op insta voor meer talks, muziek en andere vette shit!

New Music #10 | ZTACK Now

Ook in week 23 zijn er weer vkaruselloldoende nieuwe tracks uit gebracht en deze week neemt Bjarn van ZTACK je even mee door alle releases.  In de podcast nieuwe muziek van Nick Klyne, Klangkarussell, Basto, Snelle, MOTi, Astrid S en DVBBS.  Ook hoor je welke track de Hot Release voor deze week is.  Check ZTACK.nl en volg ons op insta @ikbenztack voor meer talks, muziek en andere vette shit!!

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2024 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK