ZTACK Edge

Beschrijving

In ZTACK Edge zoekt Daan Prins het randje op. Dit doet hij in verschillende formats zoals Shot=Silence en Daan Doet Daten!

Luister op

Afleveringen (21)

Shot=Silence | Deleted Scenes seizoen 3

Na drie prachtige afleveringen van Shot=Silence is het seizoen bijna ten einde. Maar uiteraard heb je nog één aflevering van ons tegoed en dat is er een met nog nooit eerder vertoonde fragmenten uit seizoen 3. We begonnen met de vrienden Sven en Pascal, gevolgd door collega's Daan en Finn en als derde duo hadden het stelletje Sam en Jody. Uit deze drie opnames hoor je in aflevering vier de delete Scenes.  Check ZTACK.nl voor meer muziek, talks en andere vette shit!!

Shot=Silence | Een verkeersbord stelen en een pijnlijk blauwtje | Sam & Jody

Tijd voor aflevering 3!! De hele maand juni staat bij ZTACK Edge in het teken van Shot=Silence. Dit is dé ZTACK Edge podcast waarin Presentator Daan Prins de meest pijnlijke stellingen voorlegt aan de deelnemers. In deze aflevering hoor je het stelletje Sam en Jody die de pijnlijkste stellingen moeten beantwoorden. Benieuwd hoe zij op deze pijnlijke en gênante vragen reageren? Check het nu!!

Shot=Silence | Het zusje van je collega zoenen en je ergste blauwtje ooit | Daan & Finn

Jawel afl 2 van Shot=Silence hoor je hier!! De hele maand juni staat bij ZTACK Edge in het teken van Shot=Silence met iedere donderdag om 17:00 een nieuwe aflevering. In aflevering 2 hoor je collega's Daan en Finn die de meest gênante stellingen moeten beantwoorden. Benieuwd hoe pijnlijk en grappig dit is? Check de podcast nu!! In deze aflevering hoor je collega's Daan en Finn die de scherpste en pijnlijkste stellingen moeten beantwoorden. Stellingen die voorbij komen zijn bijvoorbeeld: "Wat is je ergste blauwtje ooit?", "Met welke collega zou jij het bed willen delen?", "Wat is de raarste plek waar je ooit seks hebt gehad?", "Ben je wel eens dronken op het werk geweest?", "Heb je ooit wat gedaan met de dochter van de baas?" en "Ben je ooit betrapt tijdens de seks?". Daan en Finn beantwoorden al deze pijnlijke stellingen in aflevering 2 van Shot=Silence. Of nemen ze een shotje?  Check ZTACK.nl en volg ons op insta voor meer talks, muziek en andere vette shit!

Shot=Silence | Kotsen op de intro week van je studie en een winkelverbod krijgen | Sven & Pascal

Eindelijk is het daar!! Seizoen drie van Shot=Silence is begonnen. Vanaf nu de hele maand juni elke donderdag om 17:00 een nieuwe aflevering van Shot=Silence op dit kanaal.  Met in deze aflevering de vrienden Sven en Pascal die elkaar de scherpste en pijnlijkste stellingen gaan voorleggen. Zo wordt gevraagd: "Voor hoeveel euro zou je met iemand naar bed gaan", "Ben je ooit betrapt op het hebben van seks", "Heb je weleens iets gestolen" en wat is het meest gênante in bed". Sven en Pascal beantwoorden al deze pijnlijke vragen in aflevering één van seizoen drie van Shot=Silence.  Check ZTACK.nl en volg ons op insta voor meer talks, muziek en andere vette shit!

Daan Doet Daten Afl. 3

In deze nieuwe podcast serie van ZTACK Edge gaat Daan uitzoeken wat het beste tinderprofiel is. Dit doet hij samen met Daan de Ram van Attractiongym.nl. In deze derde en laatste aflevering gaan ze het hebben over de date. Wat moet je juist wel en niet doen op een eerste date. Check het nu! Check ZTACK.nl en volg ons op insta voor meer talk, muziek en andere vette shit!

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2024 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK