Werken in de verzekeringsmarkt!

Iedereen kent wel de verzekering voor je telefoon, scooter of als je op vakantie gaat. Maar ook grote bedrijven moeten zich verzekeren tegen onverwachte kosten. Maar hoe ziet die markt eruit? Dat bespreekt Daan Prins met Julie van de Wal en Jelmer Murrer.

Zondag om 12:00 uur luister je op ZTACK naar een nieuwe ZTACK@Work waarin Julie en Jelmer te gast zijn.

Beide zijn ze werkzaam in de verzekeringsmarkt en dat met een verschillende achtergrond. Er zijn veel verschillende opleidingen waarmee je in deze branche kan gaan werken en daardoor dus veel manieren om een baan te krijgen. Ook biedt deze branche genoeg doorgroeimogelijkheden voor jouw als Young Professional.

Wil je meer weten over deze branche klink dan op deze link en krijg meer informatie.

ZTACK@Work is de show op ZTACK waarin we spreken met jongeren en vragen wat zij precies doen. Ben je opzoek naar wat jouw droombaan is voor later of naar dat leukste bijbaantje? Luister dan naar ZTACK@Work en kom erachter of dit beroep iets voor jou is.

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2024 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK