Werken als operatieassistent!

Aan een operatietafel staan veel verschillende mensen. Maar wat is nou de taak van de operatieassistent? Dat bespreekt Daan Prins met Esra en Mariska van het Amsterdam UMC

In deze nieuwe ZTACK@Work gaat presentator Daan Prins in gesprek met Esra en Mariska. Zij zijn beiden werkzaam bij het Amsterdam UMC als operatieassistent, maar wat houdt dat nou precies in? Dat hoor je in deze nieuwe ZTACK@Work. 

Esra is al een afgestudeerde operatieassistente en Mariska is nog met haar opleiding bezig. Wel zijn ze allebei al werkzaam in het Amsterdam UMC. Esra is dat full-time en bij Mariska is dit een groot deel van haar opleiding. Ze vertellen over het werk wat ze moeten doen, hoe hun dagen eruit zien, wat de uitdagingen zijn en hoe de opleiding in elkaar steekt. 

Ben jij benieuwd geworden naar dit vak? Luister dan zondag tussen 12:00 en 13:00 uur naar ZTACK@Work via ZTACK.nl of check de podcast die vanaf 13:00 uur jouw favoriete podcastkanaal te vinden is. Ook kan je alvast een kijkje nemen op Werken bij Amsterdam UMC

ZTACK@Work is de show op ZTACK waarin we spreken met jongeren en vragen wat zij precies doen. Ben je op zoek naar wat jouw droombaan is voor later of naar dat leukste bijbaantje? Luister dan naar ZTACK@Work en kom erachter of dit beroep iets voor jou is.

ZTACK@Work hoor je zondag om 12:00 uur en daarna als podcast via spotify en de ZTACK website.

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2023 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK