Mogelijk een boete voor Madonna

Op zondagavond trad zangeres Madonna op in Londen, maar het optreden liep uit, wat mogelijk uitpakt in een boete van ongeveer 346.000 euro.

Het optreden in de O2 Arena begon met vertraging en werd bemoeilijkt door technische problemen.

Normaal gesproken moeten concerten in de O2 Arena op zondag uiterlijk om 22.30 uur eindigen, deels om geluidsoverlast te voorkomen. Eigenlijk zou Madonna een boete kunnen krijgen van 10.000 pond voor elke minuut dat haar concert uitliep. Dit zal echter afhangen van hoe streng de regels worden gehanteerd door Greenwich, de wijk waar de O2 Arena zich bevindt.

De 65-jarige zangeres begon haar wereldtournee in Londen op zaterdagavond, met een vertraging van drie maanden ten opzichte van het normale schema. De Celebration Tour van de Amerikaanse zangeres zou eigenlijk in juli van start zijn gegaan, maar moest worden uitgesteld nadat ze eind juni werd opgenomen op de intensive care met een bacteriële infectie.

In december zal Madonna ook optreden in Nederland, met geplande shows op 1 en 2 december in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2023 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK