Ed Sheeran annuleert concert op het laatste moment

Ed Sheeran heeft op het laatste moment afgezegd voor een concert in Las Vegas vanwege technische problemen tijdens de opstelling voor de show.

"Ik kan niet geloven dat ik dit typ, maar er zijn wat uitdagingen geweest tijdens het opzetten van onze show in Vegas," schreef Sheeran op zijn Instagram-account. "Het is onmogelijk om door te gaan met de show. Het spijt me zo. Ik weet dat iedereen hiervoor gereisd heeft en ik wou dat ik het kon veranderen. Het optreden wordt verplaatst naar zaterdag 28 oktober en alle gekochte tickets zullen geldig zijn voor die datum. Het spijt me zo, zo erg."

Fans waren boos over de late annulering, omdat velen al binnen waren, en sommigen klaagden over "flauwvallen" en "overgeven" in de hitte.

Een fan viel Ed aan op Instagram door te schrijven: "Er was absoluut geen reden om fans te dwingen buiten met 38 graden zonder water, weinig schaduw en nul communicatie te laten zitten. Ik heb fans flauw zien vallen en overgeven. Onaanvaardbaar. En dan de locatie te veel laten vragen voor water is walgelijk."

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2024 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK