De Youth World Food Deal!

Op vrijdag 14 oktober was ZTACK aanwezig op de Youth World Food Day en nu is de Youth World Food Deal rond! Maar wat staat daarin?

Vrijdag 14 oktober vond de tiende editie plaats van de Youth World Food Day in het Smaakpark in Ede. ZTACK was daarbij aanwezig en sprak met verschillende jongeren op die dag. Die podcasts kan je hier terugluisteren. 

Maar wat is er die dag besloten en wat staat er in de Youth World Food Deal die aan het einde van de dag is gemaakt. Dat bespreekt Daan Prins met Xander Beks en Lisanne van Oosterhout. In deze deal staat wat zij en veel andere partijen in de komende tien jaar willen bereiken. Hoe ze dat gaan doen en wat die plannen zijn hoor je in de nieuwste aflevering van ZTACK Serious met Xander en Lisanne.

Wil je de podcast luisteren klik dan hier en wil je nou meer weten over de Youth World Food Day, check dan de website

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2023 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK